2010 m. vasario 3 d., trečiadienis

Prisapnuotas krytis


Šiandien kažkaip pasisvajojau kažkodėl apie lūžusią ranką, na tik įsivaizdavau, o ne norėjau tokią įsigyt, susimokėjus už žiedelius vazonėly dar pagalvojau, kad ne taip toli iki namų tai GAL aš jos neišmesiu ir parsinešiu tokią pat gražią...AHA. Ne, šiaip gi viskas gerai, visi sveiki ir gyvi-tik aš sugebėjau prie perėjos, likus 5 žingsniam iki namų išsitėkšt(och ta saviįtaigos galia...). Krintant tebuvo viena mintis :"GĖLĖ GĖLĖ GĖLĖ!!!!!!!!!!!!!" Antra nuostabi mintis buvo apie bent pusėtinai grakštų atsikėlimą (aišku, nesigavo man jis, bet tai ai...), nes mašnos tai sėkmingai sustojusios laukė, mano abi rankos užimtos ir be abejo įsivaizdavau,kad dabar visi tik ir žiūri į tokią vištą. Žodžiu, patyriau gėdą, kurią bandžiau paslėpt prisidengdama ta pačia gėle....:)
Taip pat šiandien jau sugebėjau pajaust miego trūkumą ryte, damn, nepakartojamas jausmas, kai esi tarp sąmoningos ir LABAI LABAI nesąmoningos būsenos. Nors iš kitos pusės, tai tokiom dienom/savaitėm/mėnesiais žymiai labiau vertinu miegą ir labiau juo mėgaujuosi:)
Ir nors vakar atrodo taip nuoširdžiai skaičiau, bet per laboratorinį anatomijos pasijaučiau kažkur gan milžinišką dalį info praleidus/pametus/neradus... Nu kaip lėvai tai negaliu.

1 komentaras: