2011 m. rugsėjo 25 d., sekmadienis

Greičiausiai nepateksianti į 10tuką


Nu tai ką, neparašiau panegirikos sau savo nuostabaus jubiliejaus PROGA. Nepagyriau savęs ir nepamylėjau. Na ir kas :) Ir tikrai ne dėl to, kad staiga būčiau pradėjus galvot jog save pamalonint yra kažkokia baisi nuodėmė ar šiaip pasipūtimas. Ne ne, mėgstu tai pati, mėgstu - kai kiti :)
O gražiausias gimtadieninis komplimentas, kuriuo aš lblb noriu tikėti - drąsi. Nu jo, iš esmės taip būna . kartais net dažniau nei kartais:) ir LABAI GERAI ŽINAU KAS galvoja, kad tokia nesu (tas pats, kuris kažkada pareiškė, kad net į 10tuką greičiausiai nepatekčiau-tada įsižeidžiau-tada po 5 min atsižeidžiau-nes tada pagalvojau, kad matyt lievas tas 10tukas:)
Mane vis ragina rašyt daugiau, aš po kiekvieno tokio paraginimo pradedu inkšt, kad negaliu aš čia taip imt ir rašyt viską ką noriu:) nes gi žmonės skaito. O nesakykit, kad ir kokie bebūtumėt kietuoliai, kartais ir tiems kitiems norisi įtikt.greičiau - patikt :)Dar kažkurią dieną pagalvojau, tai kas būtų jei išsimėtytų užgyventi draugai/pažįstami senieji. Nu šakės gi. Nes kuo labiau augi ir tipo bręsti, tuo kažkaip neįdomiau daros prisileist NAUJŲ DRAUGŲ. Nes aš naujų užsimanau tik lb retkarčiais.
Ir apskritai, visada prisėdu su idėja parašyt ką nors naujo ir šaunaus. o gaunas tas pats per tą patį.
Gal truputį ir esu įstrigus voveraitės rate. Ar žiurkėno. Ar kokio kito graužikėlio :) Svarbu tam kur sukasi.
Ir pastaruoju metu tai arba miegu tragiškai mažai, arba tragiškai daug.
Labanakt. Kitą kartą bus geriau.

2 komentarai:

  1. kai būni savim, būna idomi skaityt, o kai rašai tokiumi stiliumi, kaip šį įrašą (maždaug - man pochui jūsų nuomonė) , tuomet atrodai labai pažeidžiama

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai, kad aš lb stengiaus ir čia būt savim :)ir taip, būna akimirkų, kai visų kitų nuomonė yra p... :)žodžiu,aš stengiaus stengiaus, o susikalbėt nepavyko.
    Kaip ir pažeidžiama esu - tik akrtais labiau tai apsiseka nuslėpt, kartais nlb.
    P.S. aš ŽINAU, kada mane MĖGSTA ir ką turėčiau rašyt, kad sulaukčiau liaupsių. Apie diedus. Bet nesu nusiteikus jais žavėtis 24 val per parą. Bent jau pastaruoju metu

    AtsakytiPanaikinti