2011 m. spalio 18 d., antradienis

Sveiki atvykę į durniausią parą mėnesy


Jei nesusitvardysiu, tai parašysiu ką nors "seilėto". Ir žinojau, kad taip bus ir čia grynai dėl to filmo, kurio žiūrėjimą atidėliojau iki begalybės. Ai šiaip tai man graudu, kad mano "technika" nustoja veikt, nors, aišku, yra tikimybė, kad tai tiesiog išbaigti elementai...nu bet ką gali žinot, gal aš kokios gadintojos geną turiu.

Ruduo matyt visada atneša šiek tiek daugiau ilgesio nei įprastai. Labiausiai tai ilgiuosi šilumos.tos tikros nelietuviškos.kad ir karščio.alinančio ir drėgno. (nors čia gal vis dėlto kalti tie patys elementai)

Sakiau, kad vis dar noriu prie jūros?kažkada man atrodo, nors gal tik sau. Su visa programa;/

Ir turiu suspėt pabaigt šitą rašalą per kokias 5 min, kad suspėčiau nubėgt arbatos nusipirkt, nes kitaip tai ryškiai teks gert ne vandenį, nes TOKIA nuotaika. Dar man atrodo, kad pardavėjos manęs nekenčia, nes sugebu vis ateit paskutinę minutę.

Ar bent kažką išgirdai iš vakarykščio pokalbio?ne iš savęs - iš manęs.

Išsidėlioji dienos kvapus ir bandai atsirinkt pažįstamus. Mieliausi tie, kuriuos prisimeni gal net iš vaikystės ar šiaip kokios durnos paauglystės. Nors taip, kartais darau tokią nuodėmę-paspartinu žingsnį jei pralenkęs vyras skaniai kvepia:) Neilgam.nes matyt tai pernelyg akivaizdu:)

Man šiek tiek apmaudu, kad mano paslaptys buvo išneštos iš namų. Į pernelyg tolimus kitus namus.

Omg, man jaučiu tiesiog pms'as. Užtat čia ta tokia savijauta "kaip su kastuvu pritrenkta...". Sveiki atvykę į durniausią parą mėnesy.

3 komentarai: