2011 m. spalio 4 d., antradienis

Vyrų tendencijos 2010-2011


Pastaruoju metu gyvenu 2 žodžiais - tendecijos + top'ai. Gal ne visai tikslu tas "top'ai" - tiesiog viskas ką galima surašyt papunkčiui, nes taip iš tikrųjų yra ir gan lengva ir visai smagu. Taigi, valydamasi dantis ir žiūrėdama tai į veidrodį (tai nėra pats geriausias būdas, nes po to kiekvieną kartą reikia valyti tą veidrodį) tai į orchidėjas (aha, jos vis dėlto auga sėkmingai net ir tamsioj vonioje, tiesiog aš lb tikiu, kad jos mėgsta ten esančią drėgmę, o ir šiaip daugiau niekur man tie likę jų žali lapai nedera) GALVOJAU apie savo tendencijas. Ta prasme gyvenimo.savo:) Gal ir būtų smagu pavardint, kas tokio smagaus vyksta, bet iš esmės tai mano pastaroji smagybė-darbas. Ar veikla. Kurią pati sau susikroviau. Nesiskundžiu, tiesiog pripratau, kad vienus laisvadienius keičia kitos veiklos darbadieniai, savaitgaliai šiaip ar taip man daug metų neegzistuoja (su mini pertraukom). Aišku, kartais susierzinu užsimiršus, kad tie normalūs žmonės turi savaitgalius:) Bet ne apie tai čia. Įžangos pabaiga.
Jau kuris laikas pastebiu tam tikras bendras vyraujančias taisykles susijusias su vyrais, su kuriais susipažįstu. Ir mane tai kartais netgi labai nustebina - patikėkit, kai man buvo kokie 20-22 vyrai TAIP su manim nekalbėdavo:D (retorinis klausimas ar aš pasenau, ar mano vyrai sensta). Todėl pabandysiu išskirt savo kelis pastebėjimus - Vyrų tendencijas:) Ai iš karto įspėju - gal kai kas pasirodys kandu (nors tikrai lb stengiuos to nedaryt), bet man vyrai tikrai patinka ir nekovoju su jais kokio 100mečio karo:) O jei taip ir nutiktų-pasiduočiau iš karto, prašyčiaus kaip silpnoji lytis į belaisves:)
Taigi, tendencijos, kurios mane kartais neramina, kartais trikdo, o kartias tiesiog smagina:
1."Tu negalvok aš ne kazanova/lovelasas/pasileidęs". Šią frazę išgirstu dažnai gerokia anksčiau nei spėju apie tai pasvarstyt, BET išgirdus ją natūraliai kyla klausimas-kam man TAI sakai?:) Nes beveik gi galima galvot, kad jei nesi toks tai arba nesugebi arba iš tikrųjų esi "geras tvarkingas kaimynų berniukas". o man su tokiais ne pakeliui, nors aš ir labai stengiaus. Baisu tapt nusivylusia namų šeimininke, kuri po botokso dozės į kaktą iš nuobodulio dar ir pasidulkina su gydytoju.
2. "Taip seksas yra labai svarbus, bet iš tavęs aš tikrai nesitikiu sekso, noriu geriau tave pažint" - OMG.omgomgomg. yra tam tikros nerašytos taisyklės bei dėsniai. Gamtos dėsniai, tarp kitko. Ir jei jie šitaip neprotingai bandomi paneigt ar užslopint tai man be proto apmaudu. Aš žinau (nu ok bent jau numanau tai tikrai) ką tu galvoji, aš galvoju panašiai - ir tereikia laikytis drauge tų bent jau minimalių padorumo normų ir viskas būtų ok. BŪTŲ.
3. "Aš su bet kuo neprasidedu. Seksas? Vienkartiniai nuotykiai? AŠ NE TOKS!!!" (po šitos frazės būna tokia isterinė pauzė su bėgiojančiu žvilgnsiu į šalis). Dėl to man irgi pasidaro beveik iš karto liūdna (ok buvo laikas, kai galvojau, kad o vau nu va čia tai vyras, bet tai tikrai nepasiteisino). Vėl ta pati pirma mintis - NEsugebi? Išvis čia labai moteriška frazė/deklaracija, kuria mano sutiktieji švaistosi į kairę ir į dešinę. Tai tokius aš gerbiu - ta tokia pagarba kokia gerbdavo anksčiau vyrai nekaltas mergaites. Ir kai kuriuos gerbt taip niekada ir nenustoju.
4. "Oj nu nieko aš iš tavęs nenoriu, taigi tik šiaip parašiau. va gal tik pasisveikint norėjau ar šiaip paklaust kaip gyveni. taigi tu man rūpi" po kokių 5 min-" o tai gal vis dėlto susitinkam?" :) ai nžn kaip pakomentuot. Gal čia iš tikrųjų mano kaltė, kad aš jaučiu tam tikrus būsimus veiksmus ir mane suerzina, kai bandoma apsimest kad yra taip, bet nėra taip, bet yra, bet nėra, o gal ir yra vis dėlto...
5. "pasiilgau tavęs". Paklausit kas čia tokio? Ir kas tai išlepusiai mergai nepatinka su ta fraze...Nu gražu pasiilgimai tikrai. Tik ne iš žmonių kuriuos matei max 2-3 kartus gyvenime, o po tų matymų praėjo kokia visa didelė metų pertrauka. Iškrypėliai :D ne kitaip :DDDBet aš vėl prisipažįstu- mano kaltė, nesigauna man "makaronaut" su tokiais ir vystyt tą pasiilgimo temą, nes kartais aš net vardo nlb prisimenu. Nors ne, baisiau, kai išvis matai žmogų, jis beria apie tavo gyvenimą įvairius faktus (teisingus), o va tu žiūri į jį ir galvoji "damn, man tavo balsas kažkur lyg girdėtas" Tik tiek.daugiau nieko.
6. "Aš neprašau iš tavęs nuotraukų, nes žinau kad negausiu" po 5 min "o gal turi nuotraukų, nu ta prasme, ne nude...neduodi? ai nu ir gerai, aš su tokiom išvis nebendrauju". Šita savybė man linksmina. tikrai:) Ir šitoj nelygioj kovoj laimėtojų nebūna. Na ok, gal koks vienas per 5metį ir atsiranda. Ar atsiras.
7. " taigi aš tavo draugas. Nu tada būkim draugais, nes tu man labai patinki kaip draugė. Ir aš noriu tik drauguat, nieko daugiau". Šiaip tai mano draugų vietos šiuo metu visos užimtos, nes šiaip ar taip tie bandytojai būti "tik draugias" anksčiau ar vėliau sugrįžta į savo tikrąjį vyro-biškįnedraugo vaidmenį.
8. " Aš tave pažįstu". Žinot, aš pati savęs nepažįstu ir tikrai išsigąstu, kai tai kas nors pasako - dieve brangus, negi kažkas pirmesnis už mane sugebėjo tai išsiaiškint...
9. "Žinai, kai man buvo 18 norėjau kad būtų graži, kai buvo 25 norėjau gražios ir protingos, dabar kai 30 noriu tiesiog kad BŪTŲ." Sorry, bet tokiems aš ir per graži ir per protinga.
10. " Aš labai mėgstu iššūkius ir nestovėt vietoj". Tie, kurie iš tikrųjų tokie ir YRA dažniausiai to garsiai nedeklaruoja, o tiesiog parodo. Nes žodiniams deklaruotojams iššūkis būna staigus planų pakeitimas į kokią nors egzotiką-tarkim pajūrį. KAmon. Tai vadinama lb paprastai-autoturizmu.ne egzotika.

Ai gal užteks, jau ir taip po tiek mane bent jau mintyse keli prikals ar skausmingai nuplaks pakeiksnodami. Kad geriau apsijaustumėt- moterys taip pat išprotėjusios ir iškrypusius iš sveiko proto ribų. Bet tai paburnoji, pasukinėji pirštą prie smilkinio, apsisuki ir VĖL NORI :)

P.S. eksperimento sumetimais paklausiau beveik nepažįstamo vyro, ar ilgai jam tenka naudot "moterys myli ausimis" taktiką, kol užkariauja norimąją. Ką manot?m? Atsakė lb paprastai - NE. Ir mane tai džiugina, nes jis yra tendencija NR.1 :) Jis YRA :)

13 komentarų:

  1. Ar tik kartais vėl ne į jaunesnius žiūri?? Šitas tavo nuspalvintas elgesio modelis kotais labai nebrendylom kvepia;)))

    AtsakytiPanaikinti
  2. Che che :) atrodo, tamstele su vienais "freak'ais" susiduria... metas kazka keisti :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. S, nepasakyčiau, kad jie freak'ai, tiesiog vyrai su atitinkamom nuostatom.

    Ir aišku, taip ir galvojau, kad tie aprašyti atvejai bus priskirti visiem be išimties, o išimčių tai žinokit yra. Gražių ir teigiamų, bet tai argi būtų įdomu skaityt liaupses kokiam vyrukui?

    Ieva - tai kad aš MATAU jaunuolius nereiškia,kad su jias susitikinėju :) o visų tų "auksinių" frazių savininkai yra 26+

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu sutiksi ir sau ta išimtį net neabejoju, svarbiausia gyvenime - nelipti ant tų pačių grėblių :DDD

    AtsakytiPanaikinti
  5. Svarbiausia per daug neužsižiopsoti- nes tie grėbliai mėtos pačiose "patogiausiose" vietose.
    O išimtį, manau, jau sutikau :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Visos šitos frazės turi savo „target groups“ą, tamsta matyt tiesiog neesate nei viename iš jų :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. nemanyčiau, kad nebrendylos. tiesiog neįgudę jie žaisti ne pagal savo taisykles - nors ir bando, bet labai jau negrabiai, todėl ir erzina išrankesnes moteris. Moterys šioje vietoje gerokai sumanesnės ir puikiai žinotų, ką reikia ir ko nereikia sakyti tokiose situacijose, nes jos tas taisykles ir sugalvojo. Didžiausia ironija, kad jie, ieškodami to, ko reikia jiems, sako tai, ką iš jų ir norėtų girdėti moteris. O bėda tai, kad moteris pyksta, nes girdėdama tai, ką norėtų girdėti, ji žino, kad jie ieško ne to, ko norėtų ji. Nieko nepadarysi :)
    mane labiausiai sudomino 9 pasakymas (visi pirmi 8 - būtent negrakštus bandymas įtikti), jis ko gero atspindi, kad šitas jau pripažino poreikių nesuderinamumą ir jau atsidavė likimo valiai

    AtsakytiPanaikinti
  8. 9 pasisakymu, manau, norėta parodyti, koks nuostabus ir paprastas žmogus yra (ir visai nesvarbu,kad užimamamos pareigos ir per sunkios kišenės neleidžia išlipt iš "aš būsiu su DIDELIU DŽIPU" :))
    O Kęstutį d galėčiau paparastai apibendrint-fantazijos ir drąsos vyrai - ir jums atsivers jei jau ne daungaus, tai bent kokie kiti vartai ;)

    AtsakytiPanaikinti
  9. :) kazkaip suprantu, kad tendencijos nesikeicia :D tik veidai keiciasi :) svarbu, kad dziugintu, nes kai nedziugina tai ir tendencijos nesvarbios ;)

    AtsakytiPanaikinti
  10. užuominos apie kitus vartus visada vilioja :D
    manau, vyrai daugiausia į juos ir taiko :)
    o dėl 9 - tu geriau žinai kontekstą, taigi, tu ir teisi :)

    AtsakytiPanaikinti
  11. dėl tendencijų prisiimu atsakomybę - pati sprendžiu su kuo bendraut, su kuo - ne. Pasistengsim, kad tendencijos neužsistovėtų :)

    AtsakytiPanaikinti
  12. atsiprasau sita masine vyru nuotrauka ka nors reiskia,ar tik siaip nugvelbta?

    AtsakytiPanaikinti
  13. net sutrikau, kaip nuoširdžiai juokinga:)

    AtsakytiPanaikinti