2010 m. sausio 14 d., ketvirtadienis

56 dienos tylos. Arba. Daug kur dabar šalčio nėra


Jaučiu I AM BACK:)Aišku, šiek tiek pasidaviau spaudimui ir pageidavimui, kad manoji buveinė netaptų vien nuogų bobų šalimi ( į užuominas apie pornografiją aš nesiruošiu reaguot). O ir šiaip gal neturėjau tuo metu ko protingo pasakyt, o man patinka laikytis teorijos-jei nežinai tai ir patylėk arba jei gali nerašyt-tai ir nerašyk:))
Na ką mielieji, kaip ir Nauji, kuriems aš neturiu pažadų, planų ar kažko pan. Nors tikrai negalvoju, kad neverta planuot. Man patinka planuot, nu bet va kolkas nieko neturiu sąraše. KAŽKAIP. Kaip ir nesiimu praeitų metų plano įvertinimo detalaus (tokį truputėlinį jau padariau ir visai ten man daug kas gavos neblogai).
Kas įvyko per tas 56 dienas? pora egzaminų, keletas naujų skudurų, aukštakulnių(Dieve, padaryk greičiau pavasarį...), naujas, nors pagal idėją vėl senas visuomeninis statusas:)))Ir toks vienas ĮVYKIS, kuris realiai dar bus, nu bet aš lb laukiu - vis nauja patirtis, egzotiška:) Iš serijos "turėsiu ką anūkam papasakot". Nepažadu pasipasakot, nes gal tokių dalykų nieks nepasakoja, nors nžn, čia jau kaip man užplauks ( nes anūkam tai būtinai papasakosiu). Vis dar myliu save ir porą nuolatinių asmenų, kuriuos myliu su nuostabiom pertraukom arba be jų:)
O šiaip pastarosiom dienom( ir naktim beje) šiek tiek kankinuos tarp dualistinio tokio va pasirinkimo, nes visai nenoriu,kad būtų sunkiau, nors taip ir reikėtų... Žodžiu, kol deadline'as manęs pernelyg nesmaugia aš leidžiu sau lengvai gyvent... Nors žinau, kad grįžęs N. manęs už tai neapdovanos kokiu ten protingu supratingumu, tai gal tegul negįžta...
Ir P.S. vis su didesne nostalgija prisimenu tuos darbingus laikus. Jau noriu Darbo. Vėl:) Nes tokia pusiau išlaikytine niekada nepatiko būt. Žodžiu Mieli, ieškau darbo. Gražaus ir protingo.


4 komentarai:

  1. Bet tai tu kokia man drauge keista, kad dabar to darbo nori, kažką tu čia man regis maišai, atsipeikėk!!! :D
    O šiaip aš jaučiuosi irgi prisidėjus prie alfabeto sugrįžimo į tavo įrašus. Garbė man :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir kas čia tokio keisto?Aš aišku labiau noriu darbo rezultatų įvertinimo piniginio, bet tai negi taip va imsi ir iškart sakysi:))
    Ir taip, tu tikrai prisidėjai prie viso šito ir apdovanojimas BUS;)

    AtsakytiPanaikinti