2010 m. sausio 15 d., penktadienis

Žvilgsnis į ateitį

Vakar išgirdau keletą dalykų,kurie mane lengvai papiktino. Nors vat šiandien jau labai ramiai į tai reaguoju, nes juk ko tik tie žmonės neprisigalvoja:))
Man buvo "išburta" ateitis su moterim, gražia ir protinga. OK, man iš tiesų LABAI patinka gražios ir protingos, protingos ir gražios ir pan., na bet NE TIEK:) Nors kartais pagalvoju, kad gal kadanors visai egzotiška būtų padraugaut ir su mergaite...Tačiau vis dėlto neturių jokių rimtų intencijų į tą pusę, o "būrėjui" galėčiau palinkėt blaivesnio požiūrio į mano gyvenimą (čia labai tiesiogine prasme):)
O antrasis bandymas įsikišt su paaiškinimais kaip viskas bus, įvyko vėlai vakare(gal čia koks ypatingas mėnulis, ką?). Aš turiu tokią lengvą ydą - jei kažką susigalvoju, būtinai padarau viską ,kad taip ir būtų (taiptaip, kuo mažiau neprotingų susigalvojimų). Taigi situaciją aš jau irgi esu apsvarsčius ir tikrai bus taip kaip AŠ noriu:)nebent aišku noras dingtų, bet čia jau kitas gyvenimo vingis:)
Apskritai, viskas priklauso visų pirma nuo noro. Ir tai pastaruoju metu man lb puikiai įrodė Draugė I., kai įvyko tai, dėl ko kažkiek metų smagiai kikendavom lengvai besisvaigindamos:)
Norėk ir turėk;)

5 komentarai:

  1. Hmzzzz ir ką gi čia tu susigalvojai, ir kasgi čia tam užprieštaravo? ;))) Prašom užeit kada papasakot :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai pakelkime taures už tai, kam mūsų norai sutaptų su galimybėmis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ot vat nzn ar norus derint prie galimybiu ar galimybes prie noru...

    AtsakytiPanaikinti
  4. Jei norai yra, atsiras ir galimybės.

    AtsakytiPanaikinti
  5. Nuostabus poziuris Gied, 10 balu ir dideles mano simpatijos;)

    AtsakytiPanaikinti