2010 m. vasario 23 d., antradienis

Citrininė savaitė


Man patinka planuot. Planuot ir rašytis į savo garstyčių spalvos kalendorių mažais punkteliais... O vakarais atsiverst ir suskaičiuot kiek va dar liko iki vieno ar kito daugiau mažiau nuostabaus įvykėlio. Nors ok ne visada ten surašytieji yra išpildomi. Toks jau tas gyvenimas ir mano netikėtai kylančios VA BŪTENT TOS nuotaikos (nors aš lb stengiuos pristabdyt jų kaitas).
Turiu labai svarbią užduotį. Sau ir visuomene i(taiptaip, nuo to visai ir jos gerovė priklauso). Žinau ko reikia, žinau kad tai padeda(teoriškai ir praktiškai), tikkirba negerumėlis, kad va MAN tai ims ir nesuveiks. Nu o taip reikia taip reikia....
Taigi, daug citrinų ir maybe vitaminas C bjauriai neskaniom tabletytėm (iki šiol pamenu paskutinį kartą, kai "vaišino" grupiokė per baisiąją gripo epidemiją...kentėjau,lblblb kentėėjau kol jis ištirpo...)
Ir šiaip, mane mylintys ar bent jau kažkiek mėgstantys-palaikom draugiškai kumštelius:) gal ir ne už labai mirtinai taurius tiklsus, na bet visgi man tai teiks džiaugsmo.DAUG.

3 komentarai: