2009 m. birželio 7 d., sekmadienis

Arba einu susideginsiu arba NE:) Pasižadu ryt iki Draugės I. aprašyt ir stipriai parekomenduot keletą savaitgalį matytų filmų. Išvis, nusprendžiau, kad skelbiu totalų karą amerikietiškam popsui ir žiūriu tik tokius, kartais žiauriai trenktus, NEpopsinius filmus. Ai, nebent, kai jau lb lb lb depresija imtų ir visaip ten liūdna būtų, tai kokia romantinė drama-komedija, išimtinai tik su gera pabaiga, būtų galima:)
Kas čia dar svarbaus....mmmmmmmmmm..................Ai, nuo rytojaus PRADEDU naujai.GERIAU viską:) Tarkim.Gal kokį planą parašysiu.
Pasinervinau dėl diedo nebuvimo.Vengiau sėdėt ant kampo....ir noriu būt KŪDA(čia jau tos nuorodos įtaka....)
Pasižadėjimas-susitvarkysiu spintą... Nes naujas sezonas... nu ir šiaip tos visokios MUMS žinomos problemos su tais skudurais. Ir dar, nebeišleisiu nė lito, išskyrus šampūnui-balzamui-kaukei(būkit geri būkit geri, TIKIT) ir vitaminams. Visa kita keliaus į mano garbingąjį pensijų fondą:)))Kitaip vadinamą, atostogų...NEŽINAU ar turėsiu tas prakeiktas išsvajotas atostogas(ne esmė, kad mano dabartinis gyvenimas ištisinės atostogos), būtent tokias ,kokias 5mln kartų jau įsivaizdavau...OT IR TURĖSIU!!!Tik truputį reikia pakeist arba savo mąstymą, arba nusižengt savo įsitikinimams, arba PADARYT kad viskas būtų kaip ir buvo... Čia kaip į kokį Kilimandžarą įkopt... Aš vis dar tikiu,kad įmanoma:) Arba bus TAIP arba NIEKAIP.va taip.(šitoj vietoj transformuojuos į kokį tai riterį su šarvais ir, svarbiausia, kardu ir pradedu kovot su visais vėjo/nevėjo malūnais ir MALONUMAIS.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą