2009 m. birželio 29 d., pirmadienis

Keletas pirmadienio idėjų

OK, pirmadieniui priklauso kaip nors va taip idiotiškai papokštaut su manim:)
Sapnavau 2 sapnus.Baisius...Vienam buvau tapus vieniša 3(o dieve, 3) vaikų motina....gJie ištisas dienas leido neprižiūrimi LAUKE.Gyvenau BAISIAM bute su dar kažkokia ten boba kita ir mes vertėmės prostitucija...KAMON, čia ne visai tokie erotiniai sapnai,kurių tikėjaus....Next, atsidūriau kitam BAISIAM bute su BAISIA vonia ir šaldytuvu, pilnu tokių tikrų kaimiškų kiaušinių...Nu kakinų ir šienuotų dar...Parėjo kažkoks kaimietis mano diedas tipo, o aš sėdėjau užsidarius toj baisioj vonioj ir galvojau ar iš tų kiaušinių JAM daryt kiaušinienę ar kiaušinienę ačiū dievui neteko to diedo pamatyt, nes pabudau(iš balso diedas buvo JAUNAS).Dar sapnavau kad "City men&women" persikėlė į bazę, urmo bazę ir aš sugavau 2 vagis, kuie vogė cigariles...Ar čia bausmė, kad neišėjau planuotam ankstyvam greitajam vaikščiojimui,(ai aš nlb žinau kaip ten tai reikia teisingai daryt...bet įsivaizduoju, kad tiesiog reik eit GREITAI:) nes 7:15 dar žiauriai norėjau miego...GREIČIAUSIAI.

  • Kokias 5 min norėjau juodos plačiakraštės skrybėlės, kurios praeitą vasarą norėjau kiek ilgiau. Bet man jos nereikia, ane? Juk blem vasara... O ir taip turiu 3 skrybėles. PLAČIAKRAŠTES labai. nu ok, ta viena tokia ne visai plati plati, tik truputį plati.
  • Pagyveni iki 40, tada išteki už kokio 60mečio, gyveni skirtinguose miestuose...na ir susitinki sekmadieninėm vakarienėm, kurių aš pati neruošiu:)
  • ARBA.Pagyveni iki 45, įsivaikini vaiką,paaugini,arba auklė paaugina,ir senatvėj turi ,kas tavim rūpinsis, JEIGU rūpinsis.(abu planai rizikingi, nes nelabai išeina apskaičiuot/suplanuot jų našumą)
NORIU prie JŪROS.Va jau dabar. Ir dar aišku šilumos ir saulės...nu NORIU.Nes prarasiu spalvą...Ir pusseserė Ž. nebesakys, kad esu gražiai įdegus,t.y. krūtinė gražiai įdegus:)
Einu skustis kojų, nes eisiu pas krikštamotę aptart diedų:))

2 komentarai:

  1. matai kaip, krikstamote tikrins tavo kojas :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nu neeee...Bet eisiu į žmones, tai reik apsitvarkiusiai būt:)

    AtsakytiPanaikinti