2009 m. birželio 26 d., penktadienis

PMS

Prasidėjo jis man vakar, nes prisipirkau visai neplanuotų dalykėlių, bet aš per sunkius kai kuriuos pms visada jaučiuos labai nelaiminga ir man ten visko trūksta(meilės pvz), todėl apsipirkinėjimas yra tuštokas, bet lb neblogas "vaistas":) Dar pagaliau galiu paaiškinti logiškai ir tą vakarykštę nuotaiką, bei kai kurias reakcijas į atitinkimas replikas:)Žodžiu, viskas gerai, durnystės užėjusios dėl hormoninių pokyčių:)
Vienintelis blogas dalykas, kad šiandieninius blogumus slopinau MAISTU.Nu negeru maistu, bet vėlgi save teisinu, kad jau geriau taip, nei sėdėt kokiam kampe ir žliumbt arba žiūrėt į vieną tašką:)Kai ją pamačiau, pagalvojau kad lb akademiškas akcentėlis....O apie tą būsimą laiką juk smagu galvot...Ir ruoštis, net ir skuduriškai:)
Nagų lakų turiu DAUG. Man patinka kiekvieną kartą persilakuojant nagus keist jų spalvą:) Todėl beveik visada iš tokios pasivaikščiojimo po parduotuves parsinešu ir keletą naujų spalvų.
Apie juodą visada svajojau ir varvindavau seilę žiūrėdama i tas visas nuostabias juodanages( ne gotes kokias...žodžiu į ne subkultūrines mergaites)
Raudona-klasika, o toks atspalvis(kuris foto per ryškus nei yra iš tikrųjų) lb tinkamas VAKARUI..NA kokiam maloniam vakarui;)
Rožinė...hmmm...Kaip ir nedera tokia spalva rimtoms mergaitėms, bet nu dieve, VASARA. Saldi spalva:)
O apie visą šitą Amway seriją svajojau jau seniai, nes girdėta daug gerų atsiliepimų:) Be to, krizė, mokomės gyvent kukliau ir brangesnes priemones keist pigesnėmis. Tikrasis efektas dar neaiškus, reikia laiko(ypač vitaminų plaukam,nagam,odai"ragam"). Nors šampūno-balzamo-kaukės-serumo rezultatu jau esu visai patenkinta, nes mano pusmetį intensyviai slinkę plaukai šiuo metu gan aktyviai atauginėja, tad susitvarkyt tuos neklaužadas įvairaus ilgio nėra taip ir lengva:)

3 komentarai:

  1. Nežinauuuuuu ką komentuotttttt :DDD Tas pats kas komentuot savo irasus - as viska viska zinau maciau buvau :DDDD Nezinauuuu rimtaiiii :DDDD

    AtsakytiPanaikinti
  2. ai bendrai liemene tai grazi sita, as irgi noriu tokios. ODINES :DD

    AtsakytiPanaikinti
  3. :DDDD
    Neik iš proto Drauge;* Aš ką nors sugalvosiu ,ko tu nežinai:))))

    AtsakytiPanaikinti